Termékismertető
ZEUS
A ZEUS logisztikai rendszer hatékony megoldás kínál a kisvállakozásoknak a készletek nyilvántartásában, a raktári tevékenységek támogatásában, ügyfeleikkel való kapcsolattartásában, számlázásban.

vissza
Készletnyilvántartás
A rendszerben lehetőség van több tulajdonos készletének vezetésére, több telephelyen, több raktárkódon. A készletvezetésben segítséget nyújt a vonalkódok és mobileszközök alkalmazása, amely pontosabb, precízebb munkavégzést tesz lehetővé, ezzel csökkentve a hibák javitásából, reklamációk kezeléséből származó többletköltséget.

vissza
Mobil eszközök
Mobil eszközök használata lehetővé teszi, hogy munkafolyamatai során keletkező információk, adatok azonnal bekerüljenek az adatbázisba. Online rendszer használatával időkiesés nélkül értesülhet a munkafolyamatok eredményéről az esetleges hibákról, így azok nem maradnak rejtve. Vonalkódok alkalmazásával elkerülhető a manuális rögzítésből adódó elütések, tévesztések.
A rendszer támogatja a mobil böngészők valamint a WaveLink Studio kliens használatát.

vissza
Ügyfélkapu
A rendszer a külső partnerek részére online WEB-es hozzáférést biztosít lekérdezési lehetőségekkel. Így nyomonkövetethető a készletek alakulása és a folyamatban lévő megbízások, rendelések alakulása.

vissza
Külső rendszerek
A külső rendszerekkel (ügyfelek rendszereivel) való együttműködés időt, emberi munkát takarít meg mindkét fél számára. Elektronikus adatok fogadása illetve elektronikus adatok küldése biztosítja a hibamentes kommunikációt.
A legegyszerübb fájlfeltöltéstől a tranzakciónális adatátvitelig több megoldásra is van lehetőség.

vissza
Rendszerkövetelmény Windows Server 2003 Standard
SQL Server 2008 Express
vissza